Naše aktivity 2022/2023

JÚN 2023 

 

MÁJ 2023 

DETIČKOVO

 

 

NÁVŠTEVA ZOO A DINOPARKU

TRI PRASIATKA

FAREBNÝ CHODNÍK

 

FEBRUÁR 2023

KARNEVAL

 

DECEMBER 2022

MIKULÁŠ V MŠ

Básničkami a pesničkami vítali deti v škôlke dlho očakávaného Mikuláša. Prišiel k nim spolu s pánom starostom Mč Luník IX , ktorý deťom priniesol balíčky plné sladkostí. Pomáhali im pritom krásny anjelik spolu s nezbedným čertíkom. Deti sa balíčkom veľmi potešili a pánovi starostovi týmto ďakujeme!

Divadlo Babadlo

Dňa  1.12.2022 nás navštívilo Divadlo Babadlo - bábkové divadlo pre deti a dospelých s predstavením Od Ondreja do troch kráľov.   Dvaja šikovní herci priniesli deťom zvesti ukryté v babičkinej truhlici. Čo sa dialo na Odnreja? Bola Lucia striga ? Čo prináša Mikuláš?

   

VÝTVARNÁ  SÚŤAŽ  - 1.miesto

Predškolák  z  3. triedy, Jarko Ferčák  získal  1. miesto  vo výtvarnej súťaži  Najkrajší sen, ktorú  zorganizivalo Centrum voľného času v Košiciach.  

OKTÓBER 2022

Deň zdravej výživy 

Ako každý rok,  tak aj tento posledný októbrový týždeň sa v MŠ konal Deň zdravej výživy. Deti si pochutnali na zdravých dobrotách, ovocí i zelenine, ochutnali čerstvú jablčnú šťavu či ovocné smoothie, ktoré im pripravili pani učiteľky.

 

"Budík"

Dňa 18.10. nás navštívilo prešovské divadlo Sarus  s predstavením "Budík" , ktoré sa našim deťom veľmi páčilo.

 

Jesenné upratovanie v MŠ

Dňa 11.10.2022 zavítali do našej materskej školy  pracovníčky z organizácie Zdravé regióny s prednáškou pre naše deti o správnom umývaní rúk a zúbkov.